den oemotståndliga cosplayen vara uppmärksam på det finns en 11-årig tjej!

Erkännandet resten av Chloe Zhao växer dag till dag synligt: ​​efter Oscar titta på största filmrulle att tillägga största regi titta på Nomadland, regissören hade varit föremålet titta på det finns en cosplay resten av det finns en tjej på bara för att 11 för att upptäckta det finns en modell tenderar att observera att tillägga följaktligen hylla genom användning av ett skott för att av den anledningen som publicerades på sociala medier resten av sin farbror.

Användaren Patrick Thee Stallion på Twitter även har tilltalande lagt nämner ett skott resten av sitt barnbarn genom användning av avsikt att hyra för regissören Chloe Zhao efter sin historiska Oscar-vinst. Historisk för att Zhao växte till den primära icke-amerikanska regissören för att vunnit statyettens största regissör att tillägga den olika kvinnan för att gjorde att anse efter Kathryn Bigelows Oscar titta på Hurt Locker. Den 11-åriga flickan klädd inom märken liknar Zhao att tillägga satte sig inom samma identiska ställningar för att regissören valt titta på fotografierna genom användning av den 2 Oscars för att vunnit genom loppet av ceremonin.
Kommer du att kunna simpelt kolla in dem längst ner inom den denna sort det nyhet.
Regissören bredvid tenderar att landa på Disney + genom användning av dess Nomadland är i verkligheten för att inte det finns en rookie: tidigare än pojken lyckas grund av filmrulle genom användning av Frances McDormandi verkligheten hade Zhao allaredan födt 4 kortfilmer (varav tre vill henne dessutom för att det finns en manusförfattare) att tillägga två filmföreställningar, särskilt Songs My Brother Taught Me and The Rider – Il Sogno di un Cowboy.
Håll ett öga fast på det långa loppet, ändå: i hela, det finns en snar framtid vi upptäcker att vi Chloe Zhao bakom kameran titta på The Eternals, henne första högbudgetfilmen: förvisso ett hårt test för att, efter denna välförtjänade seger omkring Academy Awards, tydligt väntar på följare genom användning av stor nyfikenhet.
Nomadland berättar historien i fråga om Fern, det finns en en dam för att bestämmer sig med avsikt att ändra sitt liv att tillägga börja dela ett liv för att nomad efter de som finansiell utfärdar inom hennes landsbygd inom Nevada. Ett okonventionellt liv utomhus att anse traditionella samhällets dikter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =