Star Wars: The Bad Batch på Instagram den nya teasern! Elitklonerna medlemmar

0

Du känna till dessutom på detta avhållsamhet ifrån Stjärnornas krig? Oroa dig icke: Disney tycker för att inte i fråga om att ta en plats ledig, så tomrummet för att lämnas inom våra hjärtan från The Mandalorian säsong 2-finalen närma sig snabbt tenderar att fyllas genom användning av ett brett utbud av nya franchise-spel, ifrån The Farligt Batch.

De som nya Star Wars-serien presenterade sig se fram emot oss genom användning av den nya trailern släpptes se fram emot bara fåtal dagar eftersom den efter ha laglig rättighet varit tillkännagavs inom december från förra året kollektivt genom användning av återstående av den medellånga / långsiktiga programmeringen för att hänvisar till franchisen men även är faktiskt saknar väldigt bara lite ifrån sin debut.
Star Wars: The Farligt Batch debuterar sanningen är på Disney + il det följande 4 maj, för att plattformen vänligen påminde oss hela genom det finns en ny teaser-trailer för att publicerades på sina sociala konton: inom den korta videon vara insatt i återigen observera huvudpersonerna inom vår historiskt förflutet, särskilt elitklonerna medlemmar från den Clone Force 99 vars reseadministratörer vi kommer att tenderar att observera 14 del förväntas se fram emot denna första säsong.
Galaxen ett borta väntar på oss, så vi kanske göra att markera fördelaktig för att stanna för säkerhetsbältena: avgången är är faktiskt enbart en per vecka vistelser! Undersöka citerar se fram emot spoilers, å andra sidan: a ‘Actionfiguren Farligt Batch är redo att ha retat det finns en nödvändig detalj.

[ad_2]

Leave a Reply