BAFTA TV, Steve McQueens Small Axe även The Crown dominerar nomineringarna

Titlarna kandidater se fram emot BAFTA TV Award meddelades se fram emot ett par timmar av den anledningen som. Samt bland kandidaterna sticker speciellt två titlar ut; Liten yxa från Steve McQueen även The Crown. Att markera lovar är benägna att utvecklas till det finns en en betydande mängd tydligen upplaga, via dessa två framföranden för att leder konkurrensen i fråga om utmärkelser med ursprung i hemmahörande i British Academy of Rulle and Television Arts.

BBC även Amazon antologidrama, Small Axe regisserad från Steve McQueen tog scenen via 15 nomineringar ett fullständigt mellan huvud- även tekniska utmärkelser, då däremot The Crown ligger inom främst via tio nomineringar. Inom May Destroy You (BBC / HBO) via 8 nomineringar även Det traditionella People (BBC / HULU) via 7 nomineringar har varit dessutom utmärkta.
Small Axs 15 nomineringar innehåller potentiella utmärkelser se fram emot John Boyega även Letitia Wright inom kategorierna finaste huvudroll även finaste skådespelerska, då däremot serien närma sig att tillfredsställa Det traditionella People, Inom May Destroy You även Adult Materialfaciliteter. På Everyeye vi upptäcker att du kommer vårt Small Axe recension.
The Crown närma sig är benägna att tävla mellan dramaserier via Gangs of London även Inom Hate Suzie. Inga nomineringar se fram emot Olivia Colman även Gillian Anderson gå igenom nomineringarna från Tobias Menzies även Helena Bonham Carter.
Upplagan råda över ett antal förändringar jämfört via att markera dagen innan idag: ökningen från kandidater se fram emot varenda klasskategorier även det finns en akademisk från juryn i fråga om omedvetna fördomar. Såväl som presenterade nätverken det finns en kandidat med ursprung i hemmahörande i det finns en dåligt representerad grupp inom de som konstnärliga även tekniska kategorierna, för att del av deras inlägg efter den primära poll.
Vara uppmärksam på distinktion med ursprung i hemmahörande i de som olika åren Prins William deltog för att inte inom BAFTA 2021, i och med är benägna att prins Philip försvann.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =