The Ohälsosamt Poet, Sergio Castellitto såväl som Gabriele D’Annunzio inom den nya officiella trailern

01 Distribution råda över avslöjat det finns en ny såväl som lovande officiell trailer online- se framåt för att den efterlängtade såväl som upprepade tiden uppskjutna The Ohälsosamt Poet regisserad från Gianluca Jodice, det finns en rulle för att försöker huvudpersonen Sergio Castellitto inom rollen för att Gabriele d’Annunzio, en av identifierade poeterna inom italiensk historiskt förflutet och dessutom det finns en anhängare från fascismen.

På detta är den officiella sammanfattningen från Den dåliga poeten:
“1936. Giovanni Comini råda över just befordrats federal, den yngsta för att Italien är redo att skryta genom användning av. På detta är vad hans mentor, Achille Starace, sekreterare se framåt för att att markera fascistiska partiet såväl som regimens nummer två önskade att ha. Comini känd som att omedelbart ta sig an Rom se framåt för att ett delikat uppgift : pojken bör övervaka Gabriele d’Annunzio såväl som placera honom inom stånd tenderar att för att inte sarga … Säker, se framåt för att poeten, nationalpoeten, råda över inte för länge sedan verkat upprörd, såväl som Mussolini fruktar tenderar att att markera är redo att sarga hans förestående allians genom användning av Hitlers Tyskland . ungefär Vittoriale, den politiska utformningen från vilken Comini bara för att är det finns en liten exekutör, närma sig tenderar att börja dela förlora sina solida konturer såväl som den barnen federala, splittrad mellan lojalitet emot partiet såväl som fascination se framåt för att poeten, närma sig tenderar att hamna allvarligt inom våda se framåt för att hans yrke.
Inom film närma sig vi dessutom tenderar att för att hitta Francesco Patanè, Tommaso Ragno, Clotilde Courau såväl som Fausto Russo Alesi, se framåt för att det finns en release för att planeras inom italienska biografer den 20 maj 2021.
Berätta vad du kommer tycker inom kommentarerna. Vi avgår dig ungefär det finns en touch på ta sig an Sergio Castellittos biograf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − three =