NVIDIA RTX 3080 Ti, formellt avslöjande såväl som släppdatum vänta ett status

0

NVIDIA RTX 3080 Ti skulle vara huvudpersonen inom a officiell exponera den 18 maj, under det att, datumet vänta Konsekvens resten av kortet sattes vara uppmärksam på 26 maj, förr eller senare efter att markera är benägna att recensionerna publicerades: dessa är de föregående status på den ganska mycket omtalade GPU.

Fotografierna av pallar av MSI vittnade om att frisättningen av RTX 3080 Ti nu var nära förestående, såväl som det fungerar som i fråga om varje liten sak i sanningen är entydigt vänta debut resten av kortet: touts är gruvarbetare de visar att faktiskt allaredan förberett sina bots.
Under vilket kommer du att kunna köpa att markera, pratar vi tydligt i fråga om det finns en riktigt nyfiken GPU, utrustad genom användning av 12 GB GDDR6X-minne, ett 384-bitars gränssnitt såväl som det finns en fart på 19 Gbps, därefter betydligt minska än vänta RTX 3090.
Relaterat till att markera officiella priset bör RTX 3080 Ti anlända inom av återförsäljare vara uppmärksam på cirka 999 $ såväl som att omedelbart kombinera det finns en ingenjörskonst för att begränsar hashfrekvensen med ett syfte att avskräcka brytning.
Förhoppningen är efter alla är benägna att på detta block för att inte närma sig för att undvika på ett antal timmar som redan hänt inte för länge sedan.

[ad_2]

Leave a Reply