Presenterad Motorola Moto G20 kostar 149 euro

Det är det det finns en grundmodell för att levereras i form av det finns en 6,5-tums IPS LCD-skärm i form av HD + -upplösning, 20: 9-format dessutom det finns en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Det existera en droppformad tand på display under vilket det finns en 13 MP selfie-kamera är placerad.

Enheten drivs resten av det finns en octa-core Unisoc T700-processor i form av två Cortex-A75-kärnor i form av sex Cortex-A55-kärnor dessutom det finns en liten G52 GPU. Smarttelefonen fick dessutom 4 GB RAM dessutom 64 GB internt minne för att är redo att utökas i form av ett microSD-kort.
På baksidan finns det finns en huvudkamera på 48 MP, utöver det finns en ultrabredd på 8 dessutom ett makro dessutom det finns en djupsensor på 2 MP vardera. Moto G20 drivs resten av ett 5.000 mAh-batteri för att stöder 10W-laddning dessutom gagnar Android 11-operativsystemet i form av Moto My UX-gränssnittet.
Telefonen finns inom Breeze blue dessutom Flamingo pink dessutom kostar $ 149 inom Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 20 =