cosplayen vara uppmärksam på Ciri of Shirogane_sama är resten av livsfarlig fantastiska saker om

0

Universum resten av The Witcher detta kan vara mycket bördig inom cosplay-material. Grund av CD Plan REDs arbete är i själva verket fakta historien i fråga om trollkarlen full resten av vackra karaktärer, hela bunten extremt extraordinärt fascinerande såväl som karaktäriserade. En av många dessa är förvisso Ciri, medstjärnan inom serien, det finns en en personlighet för att även har vuxit såväl som förändrats en alltför stor mängd genom serien såväl som successivt blivit det finns en stark såväl som frigjord en dam, fast i samma ögonblick ömtålig såväl som komplicerat. De som Ciri cosplay skapad resten av Shirogane_sama den är resten av livsfarlig fantastiska saker om såväl som stor likhet.

Sagan i fråga om Geralt resten av Rivia öppnar enbart längre fram än födelsen resten av Cirilla Fiona Elen Riannon, fast det är det hela henne såväl som hennes beskrivning för att trollkarlens så mycket som reseadministratörer utvecklas. Halva krigare såväl som halv trollkvinna, Ciri kan också vara det finns en en alltför stor mängd varierad en personlighet, för att även har levt många reseadministratörer på hennes porer och. Ett antal dessa även har efterlämnat yttre ärr, olika sår även har men för att inte läkt inom djupet resten av hennes själ.
Det är det både det finns en extremt extraordinärt mycket effektiv krigare såväl som det finns en en dam genom användning av svagheter såväl som det finns en fantastiska saker om utöver att markera onormal för att shirogane_sama även har bjudit till tolka. I fråga om kostymen försöker skäligen okomplicerad ut – det finns en ljusvit skjorta – är att markera hennes hår såväl som för att gör är benägna att cosplayern försöker väldigt ut för att Ciri med ursprung i hemmahörande i online-spel.

[ad_2]

Leave a Reply