Även har presentationen på E3 2021 ett potentiellt datum?

Den eldstaden Ring är redo att vara huvudpersonen inom det finns en presentation på E3 2021 att tillägga även det finns en möjlig läckt på webben datum se fram emot påstådd “Worldwide Reveal” inom sporten, även när problemet bör tas i form av tusen tång som ett resultat av den presenterar antal funktioner som kan vara åtminstone sagt misstänkta.

Image för att verkar inom tweeten under råda över dykt citerar hela de som mest uppdaterade minuterna att tillägga konversera i fråga om det finns en officiell presentation från Den eldstaden Ring se fram emot 14 juni 2021 på grund av detta faktum under loppet av E3 2021, som kan tenderar att hållas det exakta av 12 ännu en 15 juni inom kalenderår. under vilket närvaro från Den eldstaden Ring är det finns en konkret chans, i själva verket fakta dessutom ta hänsyn till officiell förbättrad checklistor genom författarträning nuvarande på E3 2021 jämföra Bandai Namco på grund av detta faktum är det finns en presentation från att anse för att inte tenderar att utesluta.
Emellertid är faktiskt närma sig vi ännu en vädret tvivel från kunskapen ifråga, i form av begynnelse av källan för att låta 4chan, för att allaredan bör varna dig se fram emot sakens riktighet. Såväl som är datumet skäligen misstänksam: sanningen det bara Xbox-logotypen verkar antyder det finns en möjlig presentation hela Microsoft-konferens på E3 2021, betänka dessutom potentialen för marknadsföringsavtal mellan From Software att tillägga Xbox se fram emot sporten inom förfrågan.
Att iaktta ser ut ändå ovanligt tenderar att denna kongress placeras den 14 juni, som är den 3:e dagen från E3 2021, när som helst den traditionellt betraktat hela tiden råda över införts till en början från mässan. Att iaktta finns på grund av detta faktum delar för att antyder det finns en falsk, bör tanken till 1 presentation från Den eldstaden Ring ungefär E3 2021 är relativt till synes, dessutom ta hänsyn till den välkända påstådda släpvagn läckt inom webben se fram emot det finns en ett tag av den anledningen som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 6 =