Resident Evil Village presenterade Lycans inom det finns en spelvideo

0

Resident Evil Village närma sig är benägna att introducera inom Lycan och därav Game Informer önskade att presentera dessa nya skurkar inom sin mest uppdaterade studie video- tillägnad sporten, full från sekvenser från gameplay.

Efter Resident Evil Village-film, denna sort är bland de som varelser för att vi att uppfylla för genom marknadsföringskampanj se fram emot att anse nya kapitlet inom serien Capcom, för att bekräftar sitt huvudmål på gotisk skräck.
Lägg bostadsrestauranger ungefär zombie och så de mutanter för att vi fram till denna punkt råda över betraktat inom franchisen, i verkligheten närma sig Village är benägna att försök att göra trovärdiga monster som kan vara identifierade från litteratur och därav skräckfilm.
Härifrån vampyrer, för att att anse spektakulära och därav fascinerande Lady Dimitrescu varulvar och därav, vi förbli säkra, olika för att är redo att komma ihåg för att inte bara för att folkloren inom en del av länder som och använder inte en dessutom den kollektiva fantasin.
Vi kommer testa komma in Resident Evil Village bestiary ifrån 7 maj på PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S och därav Xbox One.

[ad_2]

Leave a Reply