Atletico “sjönk” inom Bilbao, 4 klubbar inom ett “dött” lopp i fråga om den spanska titeln!

0

Athletic Bilbao nådde det finns en 2: 1-seger genom ledaren inom spanska La Liga, Atletico Madrid, med avsikt att och extra komplicera loppet i fråga om titeln inom Spanien, för att det är 5 omgångar framför toppen ingenting är distinkt inom kampen inom höjden 4.

På bara för att 5 matcher ännu en toppen resten av säsongen (sex se fram emot Barcelona) är Atletico ändå ledare genom användning av 73 poäng, framför Real Madrid och därav Barcelona genom användning av 71, och därav efter 2: 1-segern i jämförelse med Granada finns att iaktta dessutom Sevilla resten av Hulen Lopetegi genom användning av 70 poäng! Resultat i ännu en toppen resten av mästerskapet råda över inte en av dessa klubbar korrekt tenderar att sparka, och därav nyfiken, den 8 maj välkomnar Atletico Barcelona, ​​se fram emot det efterföljande arbetsdag, Real Madrid tenderar att spela Sevilla inom matcher för att är redo att vara nödvändig.
Matchens vinnarmål föll väldigt förtidig, varje gång inom den åttonde minuten, varje gång Alejandro Berenger skakade online- ännu en Jan Oblak, och därav inom toppen resten av matchen motverkade den baskiska klubben skydd i jämförelse med attackerna resultat i ännu en 77: e minuten, varje gång Stefan Savic utjämnade ännu en 1: 1. Fast på detta hade varit för att inte toppen, inom den 86: e minuten säkerställde Ignigo Martinez segern se fram emot Athletic.
LA LIGA, RUND 33
Sevilla – Granada 2: 1
Athletic Bilbao – Atletico Madrid 2: 1

[ad_2]

Leave a Reply