Estepona-sjöman Ana Moncada gå fel i form av är benägna att kvalificera sig se framåt för att Tokyo

ESTEPONA Sailor Ana Moncada gå fel i form av är benägna att kvalificera sig se framåt för att Tokyo omkring slutlig hindret inom Vilamoura
Den olympiska drömmen i fråga om Ana Moncada, den barnen spanska sjömannen ifrån Estepona, Málaga, även har beklagligtvis upphört, i alla fall vad gäller Tokyo, som ett resultat av den katalanska sjömannen Cristina Pujol (CN Port d ‘Aro) hävdade den ultimata tillgängliga placeringen inom den spanska olympiska seglingslag, hela genom är benägna att ge upp 22: a inom kvinnlig klasskategorier från International Olympic Qualification Regatta på söndagen 25, inom Vilamoura, Portugal.
Efter vara ägare till tävlat se framåt för att Spanien inom Radial Laser-klassen inom världscupen 2019, även när hon inom Vilamoura sjönk ifrån 15: e tillräckligt med utrymme ännu en 22: a inom toppen från konkurrensen, närma sig den 23-årige Pujol för tillfället är är benägna att gå ännu en Tokyo efter vara ägare till slagit 5 olika spanska sjömän för att hade tävlat i fråga om den slutlig placeringen inom att iaktta spanska laget.

Anne Marie Rindom, ifrån Danmark, detta världens nr 2 såväl som världsmästaren 2019, har varit den det allmänna vinnaren inom kvinnokategorin såväl som närma sig för att delta inom Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − one =