Rafa Nadal vinner Barcelona Open Banc Sabadell-turneringen

Rafa Nadal vinner Barcelona Open Banc Sabadell-turneringen titta på tolvta gången

Spaniens Rafa Nadal vunnit just nu, söndag 25, Barcelona Open Banc Sabadell-turneringen men även slog den grekiska stjärnan Stefanos Tsitsipas, 6-4, 6-7 men även 7-5, inom finalen.

Turneringen, allmänt känd som Trofeo Conde de som Godo, spelas på Spaniens äldsta tennisklubb, Real Club de som Tenis Barcelona-1899, för att öppnade 1953 men även genom vilket Nada vunnit 12 titlar och använder inte en förlust.

Nadal, i riktning bort Manacor, på den baleariska ön Mallorca, tog öppningssatsen 6-4, även när att markera för att inte har varit jämnt, i form av Tsitsipas för att pressade honom utmattande, men även av den anledningen som gick den olika uppsättningen ta sig an grekiska, i form av Nadal för att hade varit på 5 4, i form av två matchpoäng på Tsitsipas serv, emellertid hans motståndare gav för att inte komma in men även drog uppsättningen igen ta sig an det finns en tie break, slutade i form av det finns en 7-6 poäng, och så de gick komma in inom den nödvändig uppsättningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − eleven =