det finns en konstig förändring från kartan antyder nyhet? –

Spelarna på Fortnite, Epic Games vårdas Battle Royale, märkte inte för länge sedan är benägna att spelets ersätta 16.20 lade ta sig an det finns en liten bör konstig förändring på kartan. Just att markera hade varit att markera lade ta sig an ett ljud titta på nyckeln klockan för att initialt hade varit belägen inom Torri Bislacche. Vad betyder att markera? Det är det mest sannolik det finns en första ledtråd titta på Fortnite säsong 7, eller extra kommer att titta på den slutlig händelsen inom säsong 6 som kan att fokusera på övergången ta sig an den nya säsongen.

Ljudet är ganska mycket lågt och de flesta människor ivrig spelare, även när de som befinner sig framför klockan, kanske för att inte märker att markera. Tydligt titta på tillfället vi har inte någon officiell detaljer om det betyder från denna bisarra förändring från Fortnite. Säsong 7 är icke inte långt borta så även när att markera faktiskt hade varit det finns en ledtråd ta sig an avslutningsevenemanget titta på säsong 6, övertagande att markera något ett tag tidigare än vi är redo att uppfatta vad som har hänt.
Det finns en hypotes säger är benägna att den gamla kartan kan återvända samt är benägna att inom toppen från säsong 6 närma sig klockan för att visa händerna igen samt förmedla oss igen ta sig an att markera “dagen innan idag”. Var hypotes är legitim titta på tillfället. Det finns nada vistelser är benägna att göra bortsett från redo på är benägna att Epic Games ska infoga olika ledtrådar inuti Fortnite.
En av många de som mest uppdaterade uppdateringarna från Fortnite för PC, Android och Switch har introducerat korrigeringar för Aloy och Laras MAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 8 =