Trailern infört sporten WRC 10, för att köpte med ursprung i hemmahörande i 2 september

0

NACON att tillägga utvecklingsstudion KT Racing även har lanserad den primära trailern för att publicerar WRC 10-spelet, som kan tenderar att det har varit det av tillgängligt med ursprung i hemmahörande i 2 september se fram emot PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox-serien att tillägga PC, under det att, att markera bara lite på ett tag närma sig resultat i Nintendo Switch.

WRC 10 lovar underbara utfärdar, realism, precision, högre aerodynamisk energi, bromsupplevelse på antal ytor, 4 nya konferenser inom Estland, Kroatien, Belgien att tillägga Spanien, utöver många historiska konferenser tillsammans med Akropolis, San Remo, Tyskland att tillägga Argentina .
Karriärläget skulle vara inom huvudfokus återigen att tillägga närma sig att leverera de som “väsentligen den mest utvecklade att tillägga väsentligen den mest kompletta moderna” inom ett den som rasbaserat njuter. Entusiastisk spelare närma sig ha förmågan att skapa sitt eget team genom användning av unika eller gå genom användning av inom ett från de som nuvarande 52 officiella lagen med ursprung i hemmahörande i säsongen 2021. Det är det potentiellt tenderar att starta det finns en yrke inom Junior WRC att tillägga gå vidare vara uppmärksam på WRC-serien.
Att anse kan också tenderar att det har varit det ett konkurrenskraftigt onlineformat genom vilket entusiastisk spelare hela i fråga om på planeten närma sig tenderar att tävla. Dagliga att tillägga veckovisa turneringar planeras, att tillägga eSport Vogue tillåter skapandet från det finns en medlemskap att tillägga tävling emot olika klubbar.
Den korta trailern utställning dessutom ett antal historiska fordon med ursprung i hemmahörande i producenter tillsammans med Lancia, Audi, Citroen, Ford, Toyota att tillägga olika.

[ad_2]

Leave a Reply