People Can Fly råda över köpt Phosphor, utvecklaren resten av Nether

People Can Fly, studion för att publicerade de som mest uppdaterade Outriders på uppgift resten av Square Enix, meddelade är benägna att den hade köpt Phosphor Studio. Det är det det finns en mellannivåutvecklare för att råda över deltar i för att Nedre och därav The Brookhaven Experiment. Av och därav i form av för tillfället är heter studion People Can Fly Chicag.

Phosphor Studios grundades 2009 och därav leds resten av Justin Corcoran, Jarod Pranno och därav Chip Sineni. Via förvärvet råda över People Can Fly för tillfället är förutom 320 personalen på sju område hela i fråga om på planeten. People Can Fly Chicago är dess 3:e nordamerikanska tillräckligt med utrymme.
“På detta öppnar ett nytt kapitel titta på vårt personal”, säger Phosphor Studios VD Justin Corcoran inom ett pressmeddelande. “Vi är de en alltför stor mängd glada genom är benägna att gå i form av inom People Can Fly med ett syfte att öppna det finns en ny AAA-studie – Folk är redo att flyga Chicago. Vårt mål som är är benägna att stärka People Can Flys närvaro inom Förenta staterna och därav stötta ytterligare är benägna att göra People Can Fly ytterligare en deprimerande varumärke. ”
People Can Fly VD, Sebastian WojciechowskiPojken tillade: “Är benägna att förmedla genom Phosphor Studios-teamet är i sin helhet simpelt del av vår teknik, för att tillkännagavs hela den mest uppdaterade börsintroduktionen titta på PCF Group. Via de som antal projekten för att händer behöver vi ambitiösa veteraner med ett syfte att slutföra våra planer. Göra en ersättning för erfarenheten och därav kvaliteten på Phosphor personal, jag viss på att de kommer vara ett vackert tillskott ytterligare familjen People Can Fly och därav underlätta vår framsteg. ”
Av vad som kan vara känt jobbar sanningen är People Can Fly för tillfället i form av två nya AAA-projekt: ett nytt deltar i titta på Square Enix och därav det finns en originaltitel titta på Take-Two Interactive.

Leave a Reply