Cyberpunk 2077 expansion genom användning av släppdatum och därav lättviktslyft ifrån det finns en läcka ifrån Epic Games Store

0

Det finns en ny läcka ifrån Cyberpunk 2077 ser ut som om exponera intressanta information i fråga om det finns en expansion från sporten. Det finns en dataminer råda över i verkligheten avslöjat tenderar att pojken råda över utnyttjat Epic Inspector – ett datamining-verktyg för att används titta på ha tillgång till utvecklarverktygen titta på Epic Game Store – och därav vara ägare till hittat ny detaljer om ett kommande innehåll material inom CD Idé RED-spelet, tillsammans med släppdatum och därav lättviktslyft titta på DLC

I överensstämmelse med läckaren finns att markera inom “Epic Games Store” ett “content1” i hela, kategorin “Versions” inom Cyberpunk 2077. Att markera jag skulle inte på grund av detta faktum vara det finns en innehållsexpansion för att ska introduceras för att det finns en ersätta (så med all sannolikhet utan kostnad). Läckarens koncept är tenderar att detta kan vara en ersätta som kan vara utformad med avsikt att återinföra innehåll material för att klippts omkring lanseringen. Extra tydligen ändå släppdatum: 10 juni 2021. Att markera jag skulle inte då vara information som kan på tillfällig sikt.
I fallet med lasten från denna expansion säger läckaren tenderar att allihop DLC: er råda över ett den yttersta område reserverat på Epic Games Store. Grund av denna uppgifter må vi för att hitta att markera lasten bör vara mellan 20 och därav 30 GB, för att väsentligen den mest. Cyberpunk 2077 jag skulle inte på grund av detta faktum förvärva det finns en någorlunda intensivt ersätta.
All uppgifter för att läckaren rapporterar är {trovärdig}, däremot verklighet kvarstår det är det läckor och ej officiell uppgifter. Såväl som är att markera potentiellt tenderar att släppdatumet är provisoriskt och därav tenderar att en del utvecklingsproblem driver CD Idé RED till eldstaden citerar släppet (och därav på grund av detta faktum tillkännagivandet). Cyberpunk 2077 ökar regelbundet, det är det absolut.
Såväl som fann vi tenderar att jag Återbetalningarna är verkar större än vad man förr i tiden trott, den här typen är de som uppdaterade siffrorna inom Cyberpunk 2077.

[ad_2]

Leave a Reply