teasertrailer även släppdatum, avslöjar imorgon

ÄR officiell: den välkända fotbollsspelaren Neymar Jr. närma sig är benägna att gå i form av inom listan genom Fortnite den 27 april 2021, vilket avslöjades resten av smakprov publicerad resten av Epic Games, för att refererar ännu en imorgon vänta den fullständiga presentationen.

Efter ledtrådarna för att dök nämner förra månaden i riktning bort Epic Games även Neymar Jr. , nyheterna även har på grund av detta faktum bekräftats även att anse korta klippet kommer du att kunna låt oss titta på under ser ut jämförelsevis t han importerar.
Verkligen ser ut att anse för att Neymar Jr. för att inte närma sig är benägna att göra sitt en blick inom Fortnite för att vi känner honom, bör inom det finns en sorters superhjälteversion resten av kattform i form av många klor, för att det finns en debutant Svart panter bör det helt extra färgstarka.
Problemet kvarstår i fråga om karaktären anländer ännu en Herre på täppan även har dessutom den brasilianska spelarens unika expertis, ännu en instans hans kapacitet till eldstaden för, göra precisionspass, dribbla motståndare även simulera felaktig.
Verkligen, ur denna synvinkel, kunders så här tidigt hänge sig själva …
Vi kommer att är benägna att kontrollera det exakta hur man kan utfärdar även ting står inom morgon, 25 april 2021, i form av den officiella presentationen resten av Neymar Jr. inom Fortnite. Trailern släpps kl. 18.00, ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + twenty =