Rangers förblir har inte blivit besegrad efter straffdrama

0

Skotska mästare Rangers stannade på skärmen se fram emot det finns en obesegrad Premiership-säsong även om de som släppte komma in det finns en sen straff inom det finns en 1-1 oavgjort gentemot St Johnstone på onsdagen.

Liam Craig kvitterade se fram emot värdarna inom stopptid efter Chris Kane gick ner inom rutan efter det finns en lägre än mycket effektiv problem.
St Johnstone är redo att ändå känna att det finns att markera minsta de som bör vara möjliggöra är benägna att de som fick det finns en straff förut inom matchen, bara för att så att domaren Euan Anderson jag skulle inte ändra sig.
Steven Gerrards titelvinnare hade tagit ledningen via Scott Wright inom den 55: e minuten.
Celtic drog dessutom 1-1, i form av de som olika placerade Hoops skuldsatta ta sig an Leigh Griffithssen grundläggande se fram emot del av bytet gentemot Aberdeen.
Dons hade varit på ett sätt att leverera Stephen Glass det finns en seger inom hans första ligamatch som kan vara ansvarig efter är benägna att Lewis Ferguson öppnade poängen inom 18: e minuten.
Ferguson slog dessutom träverket efter pausen för att Celtic gjorde, efter vara ägare till missat ett antal chanser, tidigare än Griffiths tog ett mål som på Pittodrie.
För tillfället, 3:e placerade Hibernian säkrad Eu fotbollsfolks i form av 2-1 seger genom Livingston omkring påskvägen.
Kevin Nisbet gav Hibs det finns en åttonde minuts ledning tidigare än Martin Boyle fördubblade Edinburghklubbens vinst av straffpunkten.
Jay Emmanuel-Thomas väckte Livis förhoppningar i form av det finns en sen straff från sin egen tidigare än Hibs märkte sporten ut.
Kyle Lafferty gjorde ett första halvlek-Hattrick för att Kilmarnock sprang Ross County inom striden så att hålla sig borta från nedflyttning i form av 3-0 seger gentemot Dundee United.
Den norra Irländare slog 3 gånger på 11 min på Rugby Park när som helst Killie kapitaliserade på County 3-1-förlust gentemot St Mirren så att klättra ta sig an tionde inom tabellen.
Undersida Hamilton slogs 1-0 hemma från Motherwell efter är benägna att värdarna fick Ronan Hughes utvisad.