Jag imponerad från den maskin för att även har återkommit bland medlemmarna inom direktionen

Ungefär dagens styrelsemöte kunniga NSBiH: s president Vico Zeljković hela konkarongen medlemmar i fråga om de som konferenser mannen hade genom loppet av sin vistelse inom Schweiz, såväl som speciellt i fråga om att iaktta hjälper för att federationen fick i riktning bort UEFA såväl som FIFA i förhållande till genomförandet från tillkännagivna forskningsprojekt. Efter Zeljkovićs presentation antog ledamöterna inom direktionen ett samtal för att definierar vägen såväl som dynamiken vänta tron ​​ från projektet vänta återuppbyggnad från stadens huvudfält vänta 12 klubbar inom Premier League. Platserna skulle vara genom användning av hybridgräs såväl som att iaktta planeras tenderar att slutföra tre arenor genom loppet av vart såväl som ett från de som kommande 4 åren.
– På detta är steg ett inom tron ​​ från projektet, i riktning bort vilket klubbar såväl som fotbollsfolks i stort inom BiH närma sig tenderar att gynnas väsentligen den mest, sade Zeljković såväl som tillade:
– Jag imponerad från den maskin för att även har återkommit bland ledamöterna inom direktionen, såväl som är faktiskt vi oss mycket mer dedikerade ännu en tron ​​ från skyldigheter. Efter bel IEF från på detta val närma sig vi snabbt tenderar att tillkännage ett internationellt en ung vänta entreprenörer vänta rekonstruktion från sektorn vänta hela konkarongen 12 klubbar. Det är det avsiktligt tenderar att rekonstruera tre arenor inom toppen från året, särskilt Tušanj inom Tuzla, under vilket två team utför, FK Sloboda såväl som FK Tuzla City, av den anledningen som stadion Pod Bijelim brijegom inom Mostar såväl som City Stadium inom Banja Luka. Att ta en position inom infrastruktur är ett från våra mest viktiga forskningsprojekt såväl som jag överväga tenderar att nya Džeke såväl som Pjanići närma sig till tränare såväl som spela fotbollsfolks på dem.

Leave a Reply