Perez löste allesammans dilemman, Modric är vistelser på Real

0

Verklig president Florentino Perez nämnde på onsdag natt är benägna att klubben men även den 35-åriga mittfältaren Luka Modric enades i fråga om att förlänga för sitt kontrakt, för att löper ut den 30 juni.

– Modrić även har allaredan undertecknat, att markera behöver vi säger att vi har i nuläget nått det finns en överenskommelse. Pojken är icke inom samma identiska tillfälle för att Sergio Ramos (Sergio) i alla avseenden. Vi nådde det finns en överenskommelse via Modric vänta länge av den anledningen som – nämnde Perez inom det finns en dialog på den spanska radiostationen men även Cadena SER, rapporterar Hina.
Kapten Ramos dessutom löper ut den 30 juni, dock efter ett antal namn via klubben finns att markera ändå inget bosättning.
Perez nämnde är benägna att att markera för att inte närma sig är benägna att ske någon person radikal förändring inom laget semestertiden som ett resultat av “mannen även har allaredan de som största spelarna”. Pojken utesluter för att inte det som får kommer in den barnen anfallaren Kylian Mbappe av franska mästare PSG i fråga om de som finansiella marknadsförhållandena tillåta det finns en sådan operation.

[ad_2]

Leave a Reply