Lewandowski återupptar jakten på Muellers rekord inom Bundesliga-återkomsten

Bayern München-anfallare Robert Lewandowski närma sig är benägna att återvända i riktning bort sarga på lördag men även vidtaga sitt gör ett försök är benägna att slå Gerd Müllers rekord på 40 mål som genom loppet av det finns en den som Bundesliga-säsong.

Lewandowski nettas 35 ligamål titta på Bayern tidigare än det finns sidled resten av det finns en knäskada när du utför titta på Polen inom den tipsa resten av förra månaden. 32-åringen, utsågs vara uppmärksam på FIFAs finaste manliga entusiastisk spelare 2020, är redo på är benägna att återvända kl Mainz. Det finns en borta vinna närma sig för att verifiera Bayern för att Bundesligamästare titta på nionde raka säsongen efter de behåller det finns en 10 poäng leda.
Lewandowski “är det helt ett av olika titta på lördag, “säger Bayern huvudtränare Hansi Flick, personer behöver utvecklas till befriad i riktning bort sitt kontrakt inom den tipsa resten av säsongen. Lewandowski behöver 5 mål som i riktning bort Bayern slutlig 4 ligamatcher vara uppmärksam på lika Muellers all-tid Bundesliga-rekord ställa kommer in 1971/72.
Den polska anfallaren deltog inom lagträning på onsdag att kunna förmedla “och extra ett massivt steg i jämförelse med sin comeback, “tillade Flick. Tysk utkanten av Serge Gnarby råda över dessutom börjat springa återigen efter vara ägare till undersökt optimistisk titta på Covid-19 två veckor av den anledningen som. Likaså fransk mittfältare Corentin Tolisso för att hade kirurgiskt ingrepp på hans vänster ben inom februari dessutom deltog inom träningen titta på första gången Onsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =