Jokic fantastisk säsong NBA-rekord – försvinner Westbrook och därav LeBron James bakom

Att iaktta serbiska centret inom Denver Nuggets-tröjan – Nikola Jokic utför men det finns en fantastisk säsong. Att iaktta av kontinuerligt tenderar att slå rekord och därav genomföra detta begränsar. Pojken hände genom användning av det finns en statistik för att inte en kotte NBA-spelare nånting råda över har inte.

Av den anledningen som inledning resten av säsongen råda över Jokic åtminstone 10 poäng och därav 5 returer och därav assist per match, genom de som mest uppdaterade 40 matcherna. På detta är den längsta sträckan inom NBA.
Således lämnade mannen Radel Westbrook för att hade det finns en sådan poäng inom 37 matcher inom rad och därav LeBron James för att hade det finns en så fascinerande arbete 36 gånger inom rad.
Jokic återstår att vara en av många de som mest viktiga utmanarna se framåt för att MVP-titeln inom ligan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 8 =