Zlatan Ibrahimovic verifierar ett nytt kontrakt ikväll eller inom morgon: Samtliga finansiell i detalj ingående är identifierade

0

Att anse råda över ryktats inom ett antal månader, Paolo Maldini har varit idéens mäktiga anhängare, såväl som för tillfället är är att iaktta bara om genom – Zlatan Ibrahimović närma sig tenderar att spela fotbollsfolks inom Milanos tröja ungefär 40 års ålder!

Varje liten sak för att återstår är tenderar att formellt tillkännages, vilket närma sig det som äger rum ikväll eller imorgon hela dagen, å andra sidan helt allesammans relevanta medier inom Italien rapporterar tenderar att “Rossoneri” råda över gått i form av på tenderar att samarbeta i form av sin angripare inom och extra ett kalenderår. Visst är han sin helhelt för att finemang tenderar att även ungefär 40 års ålder (mannen firar sin födelsedag den 3 oktober) behöver de som tenderar att mannen ska leda klubben i opposition att ett antal högre tillfällen såväl som nya framgångar. Dessutom hur man kan kan mannen för att inte vara önskvärd varje gång mannen gjorde 15 mål som inom 17 ligamatcher.
För tillfället uppträdde de som mest viktiga informationskällorna i fråga om Boots såväl som vidimerade tenderar att överenskommelsen hade uppnåtts såväl som undertecknats såväl som tenderar att den svenska målskytten jag skulle inte vara medlem inom Rossoneri resultat i vara uppmärksam på juni 2022. Påståendet är tenderar att skälen vara uppmärksam på tenderar att formaliseringen resten av samarbetet för att inte råda över meddelats till och med är mycket mindre, resten av byråkratisk natur, de brukar varje sidornas juridiska yrkesmän jobbar intensivt i form av att iaktta. Zlatan, inom sällskap i form av sin agent Mina Rajola, har varit inom de som slutliga förhandlingarna i form av Ivan Gazidis, Paolo Maldini såväl som Frederic Masar, de som nådde det finns en överenskommelse och det är det en alltför stor mängd möjligt tenderar att ikväll det hela närma sig tenderar att undertecknas såväl som delas.
I själva verket är avgörande vänta allesammans att lyssna på vad Zlatan närma sig det som får med ursprung i hemmahörande i Milano inom ekonomisk mening. Kontraktet är det praktiskt taget identiskt i form av vad mannen hade den den här typen säsongen – lönen har fått 500 000 euro minska såväl som närma sig tenderar att uppgå vara uppmärksam på 6 500 000 euro, i form av inkludering resten av rik utsläppsrätter vänta individuell såväl som lagframgång. Dessutom initialt 500 000 euro vänta positionen inom Champions League inom den tipsa resten av det följande säsong. På detta är utmärkelsen för att väntar på Ibrahimovic även för tillfället är, i fråga om “Rossoneri” lyckas behålla inom Champions League-zonen.

[ad_2]

Leave a Reply