Den uppdaterade Volkswagen Polo debuterar den 22 april

Bara en del dagar efter tenderar att SEAT presenterade den förnyade Ibiza, debuterar Volkswagen på den uppdaterade Polo den 22 april.

Ankomsten resten av subcompact Polo hatchback tillkännagavs genom användning av det finns en teaser för att kroppens lila skugga, att tillägga att anse avslöjades dessutom tenderar att den även har omdesignade LED-lampor.

Att anse för att för att inte kan ses på spionfoton är den upplysta vägen integrerad inom kylargrillen för att förbinder strålkastarna. På detta kan ha förväntats som ett resultat av hans åldern bror Spel på bana med klubba och golfboll resten av åttonde generationen även har betydligt relaterade.

Att anse finns inga tekniska informationen ifrån Volkswagen fram till denna punkt, å andra sidan Polo kommer säkert bara tenderar att det har varit det genom användning av bensinmotorer för att dessutom finns tillgängliga vänta nya Ibiza. Det är det potentiellt tenderar att Polo GTI närma sig tenderar att erbjuds på torsdag, liksom TGI-versionen.

Att anse återstår tenderar att undersöka i fråga om Polo närma sig det som får ett infotainment-system inom tablettform, liksom betydligt instrumentändringar.

Ankomsten resten av nya Škoda Fabia väntas inom maj, antagen resten av Audi A1 Sportback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + twelve =