Cannes 2021 presenterades filmerna från Wes Anderson att tillägga Paul Verhoeven på festivalen

0

Direktören se framåt för att Cannes filmfestival, Thierry Frémaux, vidimerade är benägna att Wes Andersons mest uppdaterade filmföreställning, The French Dispatch, att tillägga Paul Verhoevens pjäs Benedetta, närma sig är benägna att väljas på årets franska tävling. För att rapporterats från Rappler-bloggen släppte Frémaux uttalandena hela det finns en Q & A-session.

“Jag tänka på för att inte berätta ett par titlar tillsammans med är benägna att vi varenda en jag vet att som vi har varit på listan eftersom den förra året, tillsammans med Wes Anderson (The French Dispatch) att tillägga Paul Verhoeven (Benedetta). De kommer till vilket som igen inom att markera officiella valet. “ nämnde Frémaux.
Den franska utsändningen proporrà det finns en samling berättelserna hämtade av den mest uppdaterade utgåvan från det finns en amerikansk publicerad inom det finns en fiktiv fransk tätort av 1900-talet. Inom rollerna är välbekanta namn för att Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray att tillägga Owen Wilson.
När du väntar på film kan ni få glädje av il trailer di The French Dispatch, kunna verkar på filmfestivalen inom Cannes.
Benedetta från Paul Verhoeven berättar historien i fråga om det finns en nunna av 1600-talet för att påverkas av störande många icke-sekulära visioner. Inom rollerna Virginie Efira, Charlotte Rampling att tillägga Lambert Wilson.
Öppningsfilmen har fått Annette från Leos Carax, den primära engelskspråkiga film från regissören från Holy Motors.
Spike Lee är juryns president att tillägga utgåvan närma sig är benägna att äga rum den 6 juli. Valet från filmrullar tillkännages den 27 maj. Kalenderår 2020 avbröts Cannes p.g.a Coronavirus.

[ad_2]

Leave a Reply