Fast & Furious 9, Pojken bor samt Jason Statham behöver återvända “i ett försök att göra utfärdar korrekt”

0

Bara några få dagar efter utgivningen från spektakulär full trailer från Fast & Furious 9, första kapitlet inom sagans slutlig trilogi, Jason Statham fick sällskap från mikrofonerna av Fritid ett och annat varje vecka se fram emot det finns en intervju i fråga om hans Deckard Shawsamt skådespelaren avslöjade är benägna att “behöver komma igen ta sig an det främsta finalen“.

Specifikt för tillfället är när som helst Visst är han igen inom sporten, Fast & Furious: Tokyo Drift (samt inom F & F7) från Shaws hand säger Statham att mannen är kunna återvända ta sig an modersagaen i ett försök att “göra utfärdar korrekt”: “De som söker mig högre, se fram emot jag behöver göra utfärdar korrekt. I fråga om att markera finns någon person Pojken bör nöja sig i form av, det är det jag. Jag utför. Jag gillar Justin Lin, tydligen är han det finns en fantastisk regissör. Det är det synd se fram emot en gång jag gick i form av inom franchisen hade mannen distanserat sig av att markera i ett försök att göra annat samt varje sak jag gjorde i form av honom har varit ett litet en blick inom december från Fast & Furious 6. Jag använder dessutom ganska mycket tillgivenhet se fram emot varenda en folk inom världssaga samt jag skulle inte gärna vilja komma igen ta sig an det främsta finalen“.

Inom det finns en före intervju förklarade regissören när det gäller eventuell återkomst från The Rock samt Jason Statham: “Var och en en personlighet är redo att diskuteras se fram emot sagafinalen. Jag ansåg dem personligen aldrig borta, har du lärt dig? Se framåt för att mig är de som ändå inom på detta universum, de som är ett segment av familjen. Det spelar ingen roll vad vi gör, en gång vi pratar i fråga om det efterföljande kapitel, känns att markera för att i fråga om jag för att inte även har ett par begränsa se fram emot mig samt att markera gör mig entusiastisk om vad vi är redo att konstruera, samt en gång vi närma sig närapå samt närapå december från serien föreställa jag som någon en personlighet är ifrågasatt i ett försök att komma igen.“.

Fast & Furious 9 förväntas dessutom se fram emot debut från John Cena för att Jakob Toretto, bror ta sig an huvudpersonen spelad från Vin Diesel. Inom rollerna vi upptäcker att vi dessutom besättningsmedlemmarna Tyrese Gibson, Jordan Brewster, Michelle Rodriguez, Ludacris e Nathalie Emmanuel, såväl för att Charlize Theron, Helen Mirren, Finn Cole, Anna Sawai samt Vinnie Bennet. Dessutom är det utestående återkomst från Sung Kang för att Pojken.

Film är planerad är benägna att släppas den 25 juni 2021.

 

Leave a Reply