den hemska historien i fråga om Better Days, det finns en kandidat 2021 för att förbjuds inom Kina

0

Oscars 2021 är genom, däremot bland hela konkarongen kandidater finns att iaktta förnämligast det finns en för att har varit tvungen tenderar att slåss en alltför stor mängd (däremot en alltför stor mängd) över de som olika så att komma dit visst är han den här dagen: det är det Better Days di Derek Tsang, för att vi instruerade i fråga om vänta Fjärran Östern-festivalen resten av Udine förra året.

Film nomineras för tillfället är ännu en de som 5 största internationella långfilmerna, den klasskategorier för att vänta ett par kalenderår av den anledningen som har varit allmänt känd som ” största utländska filmföreställning ”, däremot allmänt så att komma ännu en Dolby Theatre råda över varit förnämligast brant: släpptes inom Kina inom oktober 2019, tjänade den 223 miljoner dollar (det finns en siffra för att överstiger 40 gånger den totala vinsten vänta de som övriga 4 internationella nominerade kollektivt) dessutom samlade ganska mycket hemutmärkelser, såsom Hong Kong Filmrulle Awards dessutom Golden Rooster Awards.

Oavsett dessa konsekvens, Högre dagar att iaktta blev det finns en sorters vit fluga för att inte en enda behöver göra tydligen på – varken regissören resten av film eller Hong Kong eller Kina. Såväl som den någotsånär komplexa situationen härrör i riktning bort landets robusta regerings- dessutom nationalistiska förtryck.

Alla delar börjar till omkring filmfestivalen inom Berlin 2019, När som helst Högre dagar genom natten försvinner att iaktta mystiskt i riktning bort detta system vänta evenemanget för att jag skulle inte vara ett nummer vänta världspremiären. För att rapporterats film fick för att inte godkännande i riktning bort Kinas filmadministration, dessutom även om de som klassificerats för att det finns en filmföreställning i riktning bort Hong Kong – under vilket innehållsregleringen råda över ett klassificeringssystem för att liknar Hollywood MPAA via en alltför stor mängd liten politisk inblandning – Högre dagar föddes vänta den från Kina fastlandsmarknaden, vilket innebar tenderar att godkännande jag skulle inte vara nödvändig vänta dess framtid. Således börjar till Tsang dessutom hans personal ett minimum av sagt det finns en nervös efterproduktion via månader dessutom månader tillbringade förändringar inom film så att möta Pekings efterfrågan.

I överensstämmelse med källor intimt produktionen – för att talade anonymt p.g.a den uppmärksamhet för att poppar film hemma – Tsang fick i rad med plikt direkta vägbeskrivning i riktning bort filmens från Kina investerare dessutom i riktning bort censur resten av den federala regeringen i fråga om enkla metoder till man omformar somliga scener. Att iaktta jag skulle inte ha varit det finns en långvarig bakåt och framåt för att märkte filmskaparen dessutom hans konfedererade upprepade gånger kolla in de som detta begränsar för att beviljats ​​resten av den federala regeringen dessutom presenterade var och en direkt det finns en ny optimerad variant via ett gör ett försök att så småningom förvärva godkännande (bara för att så att förvärva ta reda på åter nej, åter ännu en ändra dessutom börja dela i fråga om).

Att iaktta har varit bara lite dragkamp“nämnde det finns en leverans intimt film.”Däremot regissören har varit fast valen tenderar att behålla vad mannen tyckte har varit nödvändig vänta sin rapport dessutom framför det hela så att ha kvar dess privathetsgeneratorer, det hela vänta filmens skull. Mannen önskade att behålla sin fantasifull och så länge såsom uppnåelig. Så mannen gjorde sitt största så att behålla poängen“.

I överensstämmelse med plikt, Högre dagar mannen jag skulle inte ha kommit emot censur ypperst vänta den osmickliga skildringen mannen gör resten av sitt nation: Inom center resten av 2019 firade Folkrepubliken Kina sitt 70-årsjubileum, dessutom filmföreställningar dessutom regissörer ombads tenderar att ha roligt nationens glitter dessutom värderingar, helt för att inte tenderar att kasta mild genom de som sjukligheter för att plågar samhället för att opera gör. Resten av Tsang.

Inom den tipsa resten av denna slaget, Högre dagar växte till den primära från Kina språkfilmen för att nominerades ännu en det finns en Oscar av den anledningen som Hjälte di Zhang Yimou, ett igen 2003.

 

[ad_2]

Leave a Reply