Man City närmar sig Man Utd genom användning av comeback vs Chelsea

Testa kommer in denna comeback-seger ifrån Manchester City i jämförelse med Chelsea ifrån mars 2012. Samir Nasri har varit hjälten även gjorde comebackmålet att kunna vinna matchen 2-1.

Via Man City utför Chelsea inom FA Cup-semifinal inom lördags, vi tittar igen på ett antal deras förr i tiden matchningar. Njut från den denna sort videon ifrån omfattande igen kommer in 2012, under vilket ‘Sky Blues’ slutligen slutar comebacken att kunna vinna 2-1.
Inom den matchen hade Chelsea initialt gått vidare genom användning av ett avböjt skott ifrån Gary Cahill sköt på timme märke. Sergio Aguero utjämnade eftersom den ifrån t situationen se fram emot Mancinis herrar på 78: e minuten, avgår sporten ordentligt förbereda att se fram emot matchens slutlig etapper. Fransman Samir Nasri gjorde comebacken komplett genom användning av just 5 min vistelser.
City fortsatte rådad att förverkliga ligan den säsongen efter det finns en Sergio Aguero-mål hemma i jämförelse med QPR. City även har risk tenderar att slutföra fyrdubbel denna säsong, efter inneha nått semifinal på onsdagskvällen efter inneha eliminerat Borussia Dortmund.
Under det att, ligan dyker citerar varendaste bortsett från vunnit Närma sig Thomas Tuchels Chelsea tenderar att visa tuff motstånd på lördag. Att iaktta lovar tenderar att växa till att bli ett fördelaktig deltar i mellan två från Englands finaste!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − one =