Emiliano Martinez ersätter David de som Gea?

0

Man Utd på jakt efter marknaden efter det finns en målvakt i fråga om David de som Gea avgår klubben. I fråga om han går förflyttar de som ta sig an Aston Villa-målvakt Emiliano Martinez.

David de som Geas Man Utd-framtiden är osäker. Den spanska målvakten, efter ett tiotal år inom Man Utd, försöker ut för att avvika för Old Trafford dessutom styrelsen funderar över är faktiskt till minst en eventuell alternativ.
För att Dean Henderson blev primärt genom loppet av Ole Gunnar Solskjær, Förenad leta efter i överensstämmelse med plikt det finns en en annan tillförlitlig målvakt i fråga om De som Gea avgår. Det fungerar som i fråga om de som är faktiskt även har det finns en målvakt för att de som behöver underteckna är benägna att utmana engelsmannen i fråga om tillräckligt med utrymme 1.
I överensstämmelse med ‘Football Insider’, Man Utd betänka i överensstämmelse med plikt sannolikheten är benägna att bjuda på Aston Villa-målvakt Emiliano Martinez.
Argentinaren, förr Arsenal, även har det finns en spektakulär säsong dessutom pojken står på dagordningen titta på en mängd tongivande golfutrustning med anledning av hans vackra prestationer titta på Midlands-baserade klubben.
Den den här typen säsongen, Emiliano Martinez även har gjort 30 spelningar titta på Aston Villa dessutom släppte komma in 33 mål som.

[ad_2]

Leave a Reply