Bayern närmar sig det finns en ny titel

Detta tyska mästaren Bayern München att anse närmar sig det finns en ny titel.

Bayern firade dessa dagar inom matchen resten av den 29: e omgången vara uppmärksam på Wolfsburg i form av 2: 3 såväl som släppte därför den andraplacerade Leipzig i form av sju poängs vinst.
Alla bitar löstes inom första halvlek, efter de gjorde samtliga tre mål som. Dubbelskytten hade varit den barnen Jamal Musiala, för att gjorde mål som inom 15: e såväl som 37: e minuten.
Författare vara uppmärksam på att anse olika målet inom 24: e minuten hade varit Eric Maxim Choupo-Moting.
Mål som titta på Wolfsburg gjordes resten av Wout Weghorst inom den 35: e minuten såväl som Maximilian Philipp inom den 54: e minuten.
I fallet med olika matcher överträffade Freiburg Schalke i form av 4: 0, Borussia Monchengladbach besegrade Eintracht Frankfurt i form av samma identiska slutresultat, Union Burley hade varit högre än Stuttgart i form av 2: 1, när, medans Augsburg såväl som Arminia Bielefeld spelade det finns en mållös match.