Resident Evil Village 2: a demot tillgänglig inom tre format, förinstallera för tillfället är på PS5 / 4

Resident Evil Village hade varit huvudfokus vänta ett nytt Capcom-evenemang. Osaka-företaget fick talande extra i fråga om sporten att tillägga ge oss men fler orsakar för att delta för på släppet, som startade till att börja med från maj. Men viktigare är sanningen det att iaktta råda över meddelat a olika demo per Resident Evil Village per PC, Stadia, PS5, PS4 att tillägga Xbox Series X | S.

De som olika demo från Resident Evil Village närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig i fråga om tre andra. Låt oss gå inom ordning:

  • 30 minuters Village Demo, vänta PS5 att tillägga PS4: i riktning bort 18 april (19:00) ännu en 19 april (3:00), italienskt datum att tillägga ett tag
  • 30-minuters Castle Demo, vänta PS5 att tillägga PS4: i riktning bort 25 april (19:00) ännu en 26 april (03:00), italiensk ett tag att tillägga datum
  • Demo från slottet + by på 60 min, vänta alla de plattformar: i riktning bort 2 maj (02:00) ännu en 3 maj (02:00), italiensk ett tag att tillägga datum

PS4 att tillägga PS5 ivrig spelare närma sig ha förmågan att köra förinstallera Resident Evil Village-demo i riktning bort för tillfället är. Det finns en timmes demo närma sig att leverera två situationer, både slottet att tillägga byn, att tillägga vi kan bestämma sig för i fråga om vi behöver spendera alla de 60 min inom ett utrymme eller i fråga om vi skall gå till varje.
Berätta vänta oss, vad tycker du kan i fråga om dagens evenemang? Resident Evil Village, vi påminner dig i fråga om är benägna att den närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig i riktning bort att tillägga genom användning av 7 maj 2021 PC, Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S. Vi påpekar dessutom ny spelvideo i fråga om uppgraderingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + four =