Cyberpunk 2077 hjälpte CD Plan RED ytterligare totala rekordtagande 2020

0

Tydligen CD Plan RED även har ett fullständigt rekordtagande genom 2020, och det är det tydligt är benägna att nyckeln debutframgången se fram emot Cyberpunk 2077 bidragit avsevärt ytterligare dessa siffror.

Att anse jag vet att vi sanningen är Cyberpunk 2077 omsatte 13 miljoner exemplar omkring lanseringendärför, även när att markera bara för att anländer inom december, även har att markera satt ett enormt prägel på att markera så mycket som taget räkenskapsår från den polska studien, för att avslutades den 31 mars.
Inom avvaktan på den ultimata , som kan resultat i den 22 april, förväntas CD Plan RED ha tjänat i princip 562 miljoner dollar: det finns en siffra genom 4 gånger större än se fram emot 2019 dessutom två dessutom det finns en halv gånger större än tidigare rekord av 2015, uppnådd grund av lanseringen från The Witcher 3: Wild Hunt.
Det finns en sätta upp spelades dessutom komma in inom förhållande ytterligare positiva aspekter, uppgående ytterligare cirka 303 miljoner dollar 2020: utöver 3 gånger den förr i tiden pratade om rekorden 2015, då vinsten uppgick ytterligare 89,8 miljoner dollar.
Det är det oklart i fråga om jag redan även har räknats genom användning av inom de som affärsmässig summorna se fram emot 2020 återbetalningar beviljas konsolanvändare genom den förmodligen den mest komplicerade fasen från lanseringen från Cyberpunk 2077: kanske har varit relevansen från svårigheten extra media än konkret.
Visst även har laget inte en kotte avsikt är benägna att överge sporten, och använder inte en det är det fast valet för att reparera att markera dessutom sälj att markera inom många framtida år.

[ad_2]

Leave a Reply