Ghosts ‘n Goblins Resurrection se fram emot PC, PS4 såväl som Xbox One tillkännagavs från Capcom

0

Ghosts ‘n Goblins Resurrection kan till och med är benägna att landa dig PC, PS4 är Xbox One: Capcom meddelade att anse, och använder inte en är benägna att men ge ett formellt släppdatum se fram emot sporten på de som nya plattformarna.

Tillgänglig på Nintendo Switch sedan förra februari, Ghosts ‘n Goblins Resurrection det är det det finns en nyinspelning från Osakas massiva klassiker, för att blandar delar ifrån både första såväl som olika del inom det finns en den som upplevelse.
Inom vår Ghosts ‘n Goblins Resurrection recension vi skrev är benägna att sporten är “det finns en nytolkning för att avvisar moderniseringar, blandar delar ifrån den 2 ursprungliga avsnitten såväl som ansluter alla sakerna i form av stöd svårighet för att ett lim. ”
“Det är det faktiskt det finns en riktig problem för att sporten föreslår, består från många misslyckade försöka oundvikliga episoder från brinnande frustration, emellertid vid samma tillfälle är redo att återvända tillfredsställelse en gång du lyckas övervinna det finns en ganska mycket extrem punkt inom marknadsföringskampanj eller nederlag det finns en vara uppmärksam på synes oövervinnlig chef. ”

Leave a Reply