Tormented Souls, det finns en spelvideo se framåt för att att anse Resident Evil-inspirerade sporten

0

Tormerade själar, den nya överlevnadsskräck producerad resten av PQube, verkar via det finns en video- resten av gameplay för att det helt lyfter resultat i spelets referenser vara uppmärksam på klassiska del resten av Resident Evil.

Efter Tillkännagivanden resten av utställning tillägnad Resident Evil Village det är det något ovanligt är benägna att låt oss titta på det finns en titel inom aktion via dessa traditionella mekaniker, för att ändå ändå även har det finns en anledning inom ögonen på följare resten av genren.
Inom Slutresultat på ett tag inom kalenderår på PC, PS5, Xbox Series X | S att tillägga Nintendo Switch, Tormented Souls närma sig är benägna att placera oss inom skorna resten av Caroline Walker, det finns en tjej beslutat att är benägna att testa att anse mystiska försvinnandet resten av två tvillingar inom det finns en en skrämmande herrgård.
Genom undersökningen resten av tvillingarnas försvinnande inom Winterlake pågår betydligt fruktansvärt via Caroline Walker. Tenderar att stå upp midnatt, naken inom ett av bad att tillägga fäst ungefär någon person avfallande medicinsk tillbehör, bör Caroline bromsa ner se framåt för att överlevnad varje gång hon utforskar korridorerna till minst en övergiven villa.
Tormented Souls hämtar avsiktligt inspiration med ursprung i hemmahörande i grundläggande överlevnadsskräck, Resident Evil att tillägga tyst Hill, vara uppmärksam på Ensam vid mörktimmarna. Tormented Souls är det finns en en samtida upplevelse resten av fasta kameraäventyr, för att erbjuda ett moderniserat styrsystem att tillägga det finns en extra dynamisk kamera, samtidigt hela komponenter för att gjorde dessa deltar i så väl gillade bland följare.
Mörka krafter att tillägga vaga fasor närma sig är benägna att göra alla sakerna med ett syfte att stoppa är benägna att Caroline släpps kl verkligheten. Använd att anse användbara du kommer att upptäcka i din ett sätt med ett syfte att slåss att anse fördrivna för att väntar, gömt vid mörktimmarna.
Du kommer behöver en betydande mängd drygt stadigt mål som att tillägga rusar reflexer med ett syfte att upprätthålla dig ungefär liv. Undersöka miljön se framåt för att alla sakerna för att kan vidtas vara uppmärksam på din vinst. Kombinera talanger skickligt med ett syfte att hantera pussel att tillägga använd hela tillgängliga tillgångar med ett syfte att upptäcka herrgårdens hemligheter och tekniker att tillägga dess omgivningar.
För att samla för nödvändiga tillgångar och kraft, dechiffrera ledtrådar med ursprung i hemmahörande i glömda tidskrifter att tillägga kombinera att anse med ett syfte att hantera djävulska pussel att tillägga exponera hemligheterna inom den ombyggda sjukhusherrgården. Ingenting är för att att anse ser ut inom Winterlake. Men även en gång du upptäcker det finns en glödande spegel inom ett mörkt krok resten av herrgården, närma sig din förståelse resten av sanningen är benägna att testas på ett sin helhelt nytt betyder…
Herrgården är redo att verka övergiven, dock varje gång Caroline undersöker dess hemligheter och tekniker närma sig mörka krafter att tillägga vaga fasor är benägna att göra alla sakerna med ett syfte att hindra henne med ursprung i hemmahörande i för att komma tillbaka vara uppmärksam på verkligheten. Bara vara säker på att du hela tiden är ser ut att tillägga gagnar alla sakerna kommer du att kunna för att hitta med ett syfte att slåss de som skräck för att invaderar Winterlake.
Närma sig Caroline Walker ha förmågan att exponera verkligheten? Närma sig pojken ha förmågan att upprätthålla sig ungefär liv att tillägga fly?

[ad_2]

Leave a Reply