Square Enix, förvärv inom sikte? Ett antal har intresse beskyddare

0

Square Enix Den är på rea? I rad med två bankoperatörer intill svårigheten ser ut som om att markera för att i fråga om dem är antal beskyddare utvärderarförvärv resten av att markera japanska förlaget.

Mängden immateriella rättigheter resten av Square Enix är gränslös: bara bland de många japanska varumärkena står stolt merchandise för att Final Fantasy, Dragon Quest, Kingdom Hearts och därav NieR, med tanke på för att inte tala i fråga om de som en mängd västerländska IP-adresserna.
Kort, att markera jag skulle inte vara det finns en operation genom användning av det finns en jämförbara, i fråga om för att inte verkar större, betydelse än Microsofts förvärv av Bethesda, tillkännagavs inom november förra året och därav växte till formellt de som mest uppdaterade veckorna.
För att sagt, att markera finns dessa dagar inga information i fråga om Square Enix exakta villighet är benägna att förvärvas, för att inte heller sanningen det verksamheten på jakt efter det finns en beskyddare. Motsatsen pågår, att markera behöver vi säger att att markera finns som företag som måste göra ett förslag.
I rad med analytikern Daniel Ahmad betyder i nyheterna med ursprung i hemmahörande i Bloomberg Japan för att inte den konkreta potentialen för ett förvärv, utan ut en lyfter resultat i mekanismer och därav utvärderingar för att stadigt och därav villigt inträffar på några sortiment.

[ad_2]

Leave a Reply