cosplay Lisa resten av ladylymos är korrekt

0

Genshin-inverkan kan för att inte gå fel genom användning av uppnå framgång bland cosplayers. Dess utarbetade design, kollektivt genom användning av de som söta karaktärerna, kan bara för att att omedelbart förvandlas till det finns en inspirationskälla. Det är det ett instans på på detta Ladylymos, för att födde det finns en förnuftig man Lisa cosplay, en av de avgörande gillade men även fascinerande karaktärerna inom MiHoYo RPG.

Genshin-inverkan är ett gratis-att-spela open world rörelse RPG utvecklat resten av att anse från Kina mjukvaruhuset miHoYo, av tillgängligt titta på Windows, iOS, Android men även PlayStation 4, däremot snabbt dessutom på Nintendo Switch. Lisa Minci är faktiskt en av de avgörande fascinerande karaktärerna. Tydligen är han det finns en förut stor trollkarl Electro ofSumeru Academy, för tillfället är bibliotekarie resten av riddarna inom Favonius.

Lisa är det finns en ganska mycket nyttig häxa för att älskar för att granska vädret men även sättet att de som fungerar. Grund av sin ställning för att bokförare är redo att Lisa ha tillgång till den förbjudna delen resten av biblioteket. Oavsett på detta övertagande mannen sitt arbete ganska mycket seriöst, oavsett det finns en ganska mycket provocerande perspektivdräkt.

Ladalyumos cosplay försök placera ihop dessa element resten av karaktären: å ena sidan försöker vi hennes avsikt är benägna att läsa det finns en intensivt bok, dockutarbetad baddräkt framhäver häxans typ men även hennes obestridliga lockelse. Dräkten försöker mycket väl ut, genom användning av det finns en voluminös hatt men även det finns en ganska mycket detaljerad kapprån, full resten av krökningar men även att dekorera för.


[ad_2]

Leave a Reply