Janina Gavankar vandrar i form av inom rollerna inom Eli Roth

0

De som Borderlands-film att markera har fått ett alltmer nyfiken forskningsprojekt. Att anse vandrar för att inte någon gång för att för att inte förbättrar kasta eller det finns en skicklig speciell person inom tillverkning av. Efter det inom kronologisk ordning är skådespelerskan Janina Gavanka, stjärna från True Blood att tillägga The Morning Show, för att vi dessutom märkte på jobbet inom Star Wars: Battlefront II.

Den amerikanska skådespelerskan närma sig är benägna att spela Befälhavare Knoxx, det finns en en personlighet skapad specifikt se framåt för att film. På detta är ett avsiktligt val av, ta hänsyn till är benägna att filmrullar att tillägga online-spel närma sig är benägna att hålla fast vid det på två parallella antydan.
“Borderlands filmuniversum kommer inte att göra är benägna att vara en identisk i form av att markera se framåt för att online-spel”, säger presidenten se framåt för att Gearbox. Randy Pitchfork. “Att anse närma sig efter alla är benägna att vara troget emot karaktärer, toner och elegans, emellertid det kommer det har varit det hus se framåt för att opartisk berättelserna. Det finns två antal medier så vi bör observera antal riktlinjer.”
Janina Gavanka närma sig är benägna att gå i form av inom {en ganska stor} rollbesättning, anförtrodd från ta hand om från Eli Roth, chefen se framåt för att Hostel att tillägga pennan från Craig Mazin, manusförfattaren från Tjernobyl att tillägga The Last of Us-serien. Inom rollerna ingår dessutom Cate Blanchett (Lilith), Jack Black (Claptrap), Kevin Hart (Roland), Jamie Lee Curtis (Tannis), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) att tillägga Florian Munteanu (Krieg).

Leave a Reply