patch 1.3 tillgänglig, korrigerar antal svårighet

Disco Elysium är ett effektivt RPG på PS4 att tillägga PS5, fast att anse bekräftade sig på konsolen att tillägga medförde ett antal svårighet för att steg för steg löses resten av ZA / UM-teamet, vilket framgår resten av lanseringen resten av lapp 1.3 tillgängliga genom loppet av dessa timmar.

Efter uppdateringen för att gjordes tillgänglig förra veckan fixar patch 1.3 tillgänglig nuförtiden på PS4 att tillägga PS5 ett antal svårighet framträdde vänta Disco Elysium, även när olika då bör fixas via patch 1.4 redan planerad de som närmaste de gånger, ändå och använder inte en det finns en det exakta timing.
Att markera talas i fråga om “det finns en myriad resten av buggar, mjuka lås att tillägga interaktionsfel “för att huvudobjekt vänta denna patch för att släppts genom loppet av de som mest uppdaterade timmarna: ivrig spelare närma sig mest sannolik tenderar att märka det bästa sättet att ett antal” soft lock “-problem, i synnerhet relaterade ta sig an en del uppgift för att för att inte kan vidtaga tillföljd av buggar, måste ha fixats.
För att inte alla de tydligt, vänta en del många kandidater ändå vistelser på grundval resten av antal studier, fast situationen bör i alla fall förbättras avsevärt. På samma identiska tillvägagångssätt ser ut som om interaktionen dessutom ha korrigerats, vilket för att inte lång sikt begär att du helt enkelt trycker på knappen som ett sätt att förvärva lösningar i riktning bort känsliga varor på display, för att inom värsta instanser.
Sammanfattningsvis, Disco Elysium – Final Cut på PS4 och PlayStation 5 har problem fast ZA / UM presterar raskt som ett sätt att försök att återgärda dem alla de. Alternativt förblir själva sporten ett mästerverk, vilket dessutom bekräftats resten av PS5-version granskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + fifteen =