Mirkos cosplay signerad resten av MissBriCosplay är slank även livsfarlig

Låt oss åter vara uppmärksam på tenderar att råd det finns en cosplay modifierad med ursprung i hemmahörande i My Hero Academia, repriserar karaktären resten av Rumi Usagiyama, aka Rabbit Hero ännu en gång Mirko, några av speciella kämparna inuti det främsta rollen resten av superhjältar även skurkar som kan vara nuvarande inom den berömda serien, inom på detta instanser spelad resten av MissBriCosplay.

Hon är bland de som mest viktiga hjältinnorna inom My Hero Academia, särdeles populär bland antal cosplayers dessutom se framåt för att potentialen för nytolkningar genom användning av det finns en skäligen attraktiv ton för att sanningen är är det finns en liten kanin, som ett minimum inom sin superhjältdräkt. För att dessutom är redo att ses på image under, representerar den atletiska kroppsbyggnaden de brukar långa vita öronen något resten av det finns en universell pinup-stereotyp inom Playboy-stil, även Mirkos en personlighet utför tydligt på den aspekten även är skäligen temperamentsfull. aggressiv.
MissBri lyckas positiv att avla för det finns en realistisk en version resten av Mirko, dock att markera bör sägas tenderar att den denna sort versionen fokuserar framför varje sak på en blick slank resten av karaktären, för att bara representerar del av superhjältans personinkomst, i alla andra fall är redo att släppa bryta fritt betydligt makt även stor aggression inom strid.
Rumi är alternativt det finns en särdeles älskad en personlighet inom My Hero Academia-universum tack vare hennes personinkomst även skicklighet att emotstå även det stora olyckor även sår.
I förhållande till den olika cosplay för att inte för länge sedan föreslagits, närma sig vi ihåg den resten av Lisa of Pepper med ursprung i hemmahörande i Genshin Impact, den resten av Himiko Toga av Alexy_Sky ännu en gång med ursprung i hemmahörande i My Hero Academia, den resten av Kaine signerade Helly Valentine resten av NieR Replicant and the cosplay of Azzurra av pattiecosplay med ursprung i hemmahörande i Pokémon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × five =