Monaco vann mot kämparna Dijon råda över 21 förluster på 32 matcher med tanke på behålla vistelser inom Ligue 1-titeljakten

0

Monaco besegrade källarsidan Dijon 3-0 på söndagen med tanke på håll sig inom strid inom det finns en fyra-lags titelrace inom Ligue 1 och därav flyttade igen vara uppmärksam på 4 poäng ifrån ledare Lille.

Stevan Jovetic svepte inom returen efter Wissam Ben Yedders straff räddades från Dijon-målvakten Saturnin Allagbe förtidig inom olika halvlek.
Ben Yedder försonade sin missade spot-kick på 62 min, klippning inom Monacos olika efter är benägna att Aleksandr Golovin snappade nämner det finns en lös passning och därav gled genom se framåt för att den franska anfallaren.
Monaco bli besegrad Cesc Fabregas vara uppmärksam på sarga inom slutskedet, Spansk mittfältare för att griper inom hamstringen som ett resultat av pojken ersattes hade pojken bara för att kommit komma in för att halvtidsersättare.
Ben Yedder gjorde inget felet via ett olika straff inom slutlig minuten, hack se framåt för att att anse olika sporten inom följd är benägna att bära sitt tal se framåt för att säsongen vara uppmärksam på 17 mål som.
Niko Kovacs facet råda över dragit sig igen vara uppmärksam på strid efter det finns en körning på 13 segrar inom 16 matcher eftersom den kalenderårets inledning.
Dijon råda över tappat 12 toppmatcher inom rad och därav är det bara om sin helhelt säkra på är benägna att degraderas vara uppmärksam på Ligue 2.