Son ännu en ett rasistiskt mål som, fick avskyvärda förolämpningar på sociala medier

0

Sydkoreansk international inom raden resten av Tottenham Son Hjeon Min (Heung Min) befann sig riktad resten av rasister efteråt match genom användning av Manchester United, för att hans reglering torskade 1: 3.

Drömmen markerades för att gärningsmannen titta på att anse annullerade målet Edinson Cavani, då pojken slogs inom ansiktet resten av United-försvararen Scott McTominay något förut.
Att markera för att gå efter hade varit det finns en motbjudande, rasistisk förolämpning på sociala medier, så Tottenham bestämde sig att kunna leverera genom användning av att anse massiva problemet ännu en de flesta av folket.
– Det finns en ny match såväl som den hemska rasismen för att vår entusiastisk spelare påverkas av. Vi har omedelbart rapporterat det hela såväl som för tillfället är närma sig vi kollektivt genom användning av Premier League är benägna att vidta behandlingar att kunna för att hitta de allra bästa svaret att kunna sköld fotbollsspelare. Sonny, vi är de genom användning av dig – att anse står inom uttalandet ifrån Tottenham.

[ad_2]

Leave a Reply