Brighton dominerade, Everton drog det finns en poäng på Emex

0

Brighton dominerade mot Everton delade poängen inom en av många kvällens två matcher inom den 31: a omgången på Emex men även spelade utan ut en mål som 0: 0.

Den primära halvan tillhörde sin helhelt hemmalaget. Att markera fanns möjligheter vänta Jakub Modera, Neal Maupay men även Yves Bissouma, fast Brighton-spelarna sköt av utomhus målet.
Brightons dominans fortsatte genom olika halvlek. Moder men även Mopaj försökte på nytt, Danny Welbeck men även Leandro Trossard missade dessutom massiva chanser, men även kanske de allra bästa möjligheten fick Luis Dank (Lewis Dunk), vars gör ett försök genom användning av det finns en nick ifrån 78: e minuten briljant stoppades resten av Robert Olsen.
Everton kan ha gjort mål som inom den 71: e minuten, när som helst Robert Sanchez osannolikt försvarade ett skott resten av James Rodriguez.
Gästerna missade segern inom 90: e minuten. Alex Iwobi sköt, fast genom målet.
Everton är åttonde genom användning av 48 poäng efter denna oavgjort, under tiden som Brighton är 15: e genom användning av 33.