Pokémon GO förbjuder på nytt iPhone-användare och använder inte en anledning

0

Förra sommaren, många entusiastisk spelare resten av Pokémon GO vidtar det finns en iPhone hade fått det finns en förbud i riktning bort ansökan, även om för att inte ha brutit i opposition att någon person regel. Baserat på studier ungefär den punkten hade “hundratals” konton träffats att tillägga Niantic – spelets byggare – har varit tvungen för att vidta åtgärder analysera som ett sätt att uppfatta vad för att hade inträffade.

För tillfället är vill att iaktta ut för att tenderar att betydligt en alltför stor mängd relaterade pågår. Genom de som mest uppdaterade veckorna, för att rapporterats genom Nintendolife.com, fler att tillägga fler entusiastisk spelare även har drabbats resten av ett “First Strike” -förbud, i synnerhet på iPhone. Alla de konsument hävdar tenderar att de som för att inte även har gjort betydligt vilseledande. Inom några instanser mottogs även “First Strike” igen och igen, vilket bevisade tydligt tenderar att betydligt inom Pokémon GOs anti-cheat-system för att inte fungerar.
Det finns en entusiastisk spelare förklarar tenderar att mannen har lyckligtvis fått ett första strejkförbud. Efter ha laglig rättighet gjort betydligt vilseledande försökte mannen överklaga valet, dock Niantics lösningar har varit kyligt (för att det är spelaren trodde tenderar att mannen hade tenderar att göra via bots och på inga villkor riktiga individer). Pokémon GO-användaren väntade eftersom den på tenderar att förbudet jag skulle inte sluta. Beklagligtvis, efter tenderar att förbudet upphörde fick mannen att omedelbart och extra ett och använder inte en anledning.
Massor av konsument även har rapporterat relaterade historier. Spelarna de som klagar dessutom genom kvaliteten på Niantics ta hand om. Vi tro tenderar att utvecklingsteamet belyser ärendet så snabbt för att genomförbar. För tillfället påminner vi i fråga om tenderar att att iaktta startade genom vilket Rivals Week och Landorus Totem Form har anlänt.

[ad_2]

Leave a Reply