Call of Duty 2021 Vanguard är det finns en jävla stor olycka vänta det finns en välkänd läckare

0

Call of Duty 2021, vars underrubrik måste vara Förtrupp, det är det det finns en.” stor olycka“för att rapporterats från den omtalad läckaren Tom Henderson på Twitter.

Förra månaden har varit att iaktta tal i fråga om Sen utveckling och osäkra Warzone-band för Call of Duty Vanguardsamt Hendersons fras låter sorgligt Intyg i fråga om arbetets utvecklingsidealer vänta att iaktta nya kapitlet.
“Jag göra ett försök sammanställa det finns en komplett rapport i fråga om situationen vänta Call of Duty WW2 Vanguard, däremot det kommer bära ett tag tidigare än nu har vi en bara några få lösningar, “skrev läckaren, för att regelbundet behandlar skjutserien.
“Genom användning av på detta sagt, enligt min åsikt ändå Activision jag skulle inte mannen nånting för att hitta sig med tanke på för att hoppa för genom ett kalenderår vänta att iaktta nya avsnittet Call of Duty, måste att iaktta vara inom kalenderår. De får specialiserat sig i innehåll material i riktning bort Warzone, En samtida Warfare samt Black Ops Cold War. ”
Hela genom är benägna att kommentera händelsen från uppdateringarna vänta de som aktuella episoderna från Call of Duty, hade Henderson fördömt det finns en viss lathet samt slöhet i riktning bort utvecklarnas facet, troligen bifogat ytterligare den nya situationen vänta väl arbetande.
“Det är det för att i fråga om all ardor även har sugts ut ur åtminstone enskild studio för att jobbar via serien, för att i fråga om är benägna att skulle vilja tjäna pengar hemifrån även har gjort alla de lat”, skrev läckaren.

[ad_2]

Leave a Reply