Oddworld: Soulstorm, bildfrekvensproblem på PS4 men även 30 fps på PC: utvärderingsdestination från DF

Oddworld: Soulstorm körs mycket väl på PS5, å andra sidan tydligt versionen PS4 sporten även har mega bildhastighetsproblem men även att anse PC den även har även fångade inom 30 fps.

Att exponera det är detutvärderingsdestination ingenjörskonst utförd från Digital Foundry, vilket bekräftar inom 1440p vid 60 fps på PlayStation 5 å andra sidan att anse belyser dessutom viss osäkerhet men även en del svårigheten genom användning av aliasing inom övergången ta sig an slutlig slutresultat omkring 4K.
De som mest viktiga nackdelarna är ändå effektivitetsklänning på sedvanlig PS4: tydligen finns att anse sekvenser för att sjunker ner ta sig an 20 bps varje gång spelets fysik är mycket involverad.
De som låsa omkring 30 foton på PC ser ut att anse dessutom sin helhelt oförklarligt, för att i fråga om utvecklarna hade förlitar sig den versionen på PS4-upplagan, för att körs genom användning av 30 foton per sekund, måttligt än kolla in det följande generation.

Kort, tillsammans med tenderar att svårigheten men även buggar ändå är någorlunda nuvarande, bör utvecklarna från Oddworld: Soulstorm dessutom fixa ett antal prestandaproblem genom användning av det följande uppdateringar.
{För mer information} i fråga om sporten, fri den den här typen månaden se fram emot prenumeranter på PlayStation Plus stolt äger det finns en PS5, leverera det finns en titt på vår Oddworld: Soulstorm recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =