Personuppgifterna se framåt för att förutom 500 miljoner LinkedIn-användare erbjuds vidare "mörkt webbbehov"

Stölden upptäcktes initialt resten av webbplatsen CyberNews, vars rapport säger är benägna att identifikationsnummer, namn och därav efternamn, e-postadresser, telefonnummer, samlag och därav kopplingar ännu en olika sociala community stulits och därav erbjuds på att markera “mörka online-“. I detalj ingående i fråga om personen eller organisationen för att gjorde på detta är dessa dagar okänd.

“Kunders överväga är benägna att LinkedIn närma sig att skydda för deras informationen, och därav vi vidtar behandlingar som ett sätt att förvärva att markera det som inträffar. Vi har omedelbart undersökt informationen för att erbjuds illegal och därav fann är benägna att att markera i verkligheten är det finns en samlas resten av informationen ifrån mycket webbsidor, tillsammans med vår plattform,” skrev de som. ifrån LinkedIn och därav erkände därför mot lagen i opposition att användarrättigheter.
LinkedIn, grundat 2002, råda över förutom 740 miljoner medlemmar ifrån förutom 200 av länder som.
En del råda över uttryckt rädsla och därav sagt att det finns dags för att ta bort profiler.

Olika skrev är benägna att att markera för att inte fanns någon person anledning att oroa sig för som ett sätt att de som stulna uppgifterna redan har varit offentligt synliga.

Det finns en italiensk datatillsynsman råda över inlett det finns en utredning i fråga om ärendet. Den italienska den federala regeringen uttalas är benägna att landet råda över ett resten av de som gigantiska antalet LinkedIn-användare bland eu av länder som och därav uppmanade dem är benägna att vara att vara uppmärksam på alla de bisarra utfärdar för att är redo att inträffa, och därav dem är relaterade ännu en telefonnummer och därav relaterade.

Leave a Reply