Oddworld: Soulstorm, lanseringstrailer såväl som många foton vänta PS Plus-spelet april 2021

0

Inom väntan på lanseringen den 6 april släppte Oddworld Inhabitants lansera trailern såväl som massor av nya foton resten av Oddworld: Soulstorm. Vänta oinvigde närma sig på detta nya reseadministratörer tenderar att det har varit det av tillgängligt ifrån såväl som genom användning av dessa dagar för att del av erbjudandet PS Plus ifrån april 2021, fast att markera är redo att dessutom köpas på PC genom Epic Games Store.

Det finns en kroppslig variant resten av sporten släpps kl PlayStation 4 såväl som PS5 den 6 juli 2021.
Oddworld: Soulstorm är den olika inom det finns en serie resten av 5 njuter. Soulstorm närma sig tenderar att förlänga historien i fråga om Abe the Mudokon, för att vi träffade inom Oddworld: New ‘n’ Tasty. Abe föddes inom ett metoder under vilket mannen såväl som hans art förflyttas vara uppmärksam på baksidan resten av livsmedelskedjan. Hans plikt har fått tenderar att rädda sig de brukar resten av sitt formulär ifrån slakt hela genom att ta till flykten Molluck the Glukkon-anläggningen.
Till människor som för att inte känner vara uppmärksam på serien ha kunskap i, vi säger att tenderar att Oddworld: Soulstorm är det finns en plattform genom användning av ett antal stunder resten av reseadministratörer såväl som det finns en stark berättelsekomponent full resten av humoristisk. Inom Oddworld: Soulstorm motsvarar var och en handling det finns en reaktion: ju fler invånare du kan sparar såväl som ju fler individer du kan de hjälper såväl som desto extra närma sig Quarma tenderar att påverka huvudpersonens färdigheter såväl som historiens förbättring.
Väntar på vår recension resten av Oddworld: Soulstorm, vi avgår dig vara uppmärksam på ett rikt galleri genom användning av nya foton.

[ad_2]

Leave a Reply