Techland strävar efter “högsta standarden” på PS4 att tillägga Xbox One

Dying Light 2 är ett njuter för att vill ett initiativrik ur teknisk synvinkel, emellertid Techland råda över gjort att markera klart är benägna att att markera hela händelsen dessutom övertagande stor hänsyn ytterligare PS4 att tillägga Xbox One, plattformar för att laget syftar ytterligare att uppnå “högsta standarden”.

Det är det inte hårt att greppa att markera bakom orden från Tomasz Szałkowski, renderingsdirektör vänta Dying Light 2 för att dessutom hade pratat i fråga om strålspårning, 4K att tillägga 60 fps på PS5 att tillägga Xbox Series X inom antal lägen, att markera finns önskan är benägna att skingra tvivel i fråga om a problematisk lansering för att den från Cyberpunk 2077 på PS4 att tillägga Xbox Oneoch hävdar är benägna att de som på ett tag länge råda över varit det finns en företräde vänta laget.
“De som mest viktiga konsolerna råda över länge varit våra företräde“, förklarade Szałkowski inom det finns en intervju genom användning av Wccftech,” Vi gör det hela att kunna garanterar är benägna att kvaliteten på sporten på PS4 att tillägga Xbox One är på högsta grad. Vi startade testning på slutlig generationens konsoler en alltför stor mängd före än inom olika förslag. På detta förlitar sig på dessutom på mängden förändringar för att gjorts inom motorn att tillägga ambitiösa planer på är benägna att skapa ett men verkar större att tillägga extra komplext njuter än att markera första Dying Light. ”
Då däremot Dying Light 2 förväntas vara ett hjälpligen avancerat njuter med avseende på grafik att tillägga förlängning från den utforskbara världen bör därefter för att inte ge uppenbara svårigheten på PS4 att tillägga Xbox One, i alla fall för att rapporterats från utvecklarna. Se fram emot återstoden råda över vi är faktiskt fått intyg på släpptes 2021 för att ses ismak från sporten publicerades vänta ett antal veckor eftersom den, emellertid att markera finns ändå inte en enda det exakta detaljer om släppdatumet.

Leave a Reply