Bernard Tapi vände misshandlad att tillägga rånad

0

[ad_1]

Den franska affärsmannen att tillägga längre fram än på detta fotbollsledaren Bernard Tapie (Tapie – 78) att tillägga hans fru attackerades från 4 herrar för att rånade sitt av hus genom loppet av natten i riktning bort lördag vara uppmärksam på söndag.

Maskerade tjuvar

Omkring midnatt, inom byn “Combs-la-Önskade att” inom Paris-regionen, vände Tapi-paret överraskad från angriparna via huvor att tillägga klädda inom svarta overaller, för att band dem via som drivs med elenergi kablar att tillägga slog dem.

“Tapi slogs inom för att flytta via det finns en pinne, emellertid hade varit för att inte på sjukhus”, sade Meluns åklagare Beatrice Angelelli vara uppmärksam på AFP att tillägga tillade är benägna att {smycken} att tillägga värdefull klockor stulits i riktning bort hemmet där.

Se framåt för att tre veckor av den anledningen som, inom samma identiska Paris-region, hade varit två PSG-stjärnor, argentinska Angel Di Maria (Angel) att tillägga brasilianska Marquinhos (Marquinhos), målet titta på ett hushållsbrott, varav det finns en dessutom hade varit våldsam.

Mannen tillbringade 5 månader inom bakom lås och bom

Bernard Tapi nischade sig först på är benägna att bära genom “sjuka” som företag att tillägga 1986 köpte mannen fotbollsklubben Olympique Marseille, via vilken mannen vunnit titeln fransk mästare.

Även när det är det effektivt även har Tapi blivit det finns en titta på det finns en korrupt affärsman att kunna rigga matchen mellan Valenciennes att tillägga Marseille 1993. På detta gav honom ett antal övertygelser titta på korruption, skatteflykt eller missbruk från företagets tillhörigheter, titta på vilka mannen tillbringade 5 månader inom bakom lås och bom. Efter är benägna att mannen släpptes ur fängelset 1997 vände mannen skådespelare att tillägga radio- att tillägga tv-presentatör, för att det finns en kortsiktig minister inom Francois Mitterands socialistiska regering.



[ad_2]

Leave a Reply