Klass är evig! Santi Cazorla i form av det finns en fantastisk “svärdotter” inom Qatar

Santi Cazorla är ett sant instans till 1 fotbollsfolks “Phoenix”, det finns en man för att hotades i form av amputation resten av foten, dock för att återvände vara uppmärksam på fotbollsfolks dessutom är faktiskt bor sitt olika fotbollsliv på den Qatari klubben Al-Sadd, under vilket hans innan lagkamrat ifrån att anse spanska landslaget, Xavi Hernandez.

Cazorla inom den 65: e minuten resten av matchen i form av Al-Harafa (0: 2), gjorde ett otrolig mål som ifrån straffpunkten i form av det finns en “svärdotter”, bedrar målvakten. På detta är Cazorlas tolvta mål som se fram emot Al-Sadd.
Al-Harafa är alternativt ett lagstiftning för att tränas resten av Slavisa Jokanovic, den innan tränaren se fram emot Fulham dessutom Watford, dock på detta är deras 3:e nederlag inom rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 11 =